– DROPIN RIDERS –

 JАН

 1. Со која нога тераш напред, која големина на даска возиш, лабави осовини или стегнати?
  Со десна или по скејтерски “goofy”, големина на даска возам 8.0 или 8.125, преферирам стегнати осовини, зошто нема лабаво.
 2. Скејт или кафана?
  Прво скејт, после кафана…или обратно
 3. Омилен “street spot”?
  #Gocelife
 4. Кој трик ти е special?
  “Switch frontside shoveit” и “backside heelflip”.
 5. Наброј тројца скејтери што те мотивираат и зошто баш тие?
  Sewa Kroetkov поради стилоти техникате, Jamie Foy затоа што и покрај тоа што е огромен прдодобро вози и Paul Rodriguez затоа што ми е омилен од дете.
 6. Најлоша скејт повреда и колку време си паузирал поради тоа?
  Истегнати тетиви,лигаменти и мускули на скочен зглоб на лева нога. Паузирав 6 месеци без возење и 2 месеци психичко размислување и се здебелив бајаги за тоа време 
 7. Која би сакал да ти биде следна скејт дестинација?
  Tour низ Европа, затоа што сум тип кој многу сака да шета.
 8. Кога би имал твој промодел на патики, која боја би ја одбрал?
  Црна, затоа што ми стои на све 
 9. Како го доживуваш скејтбордингот,како хоби или како професија?
  Just for fun!
 10. Што мислиш за Drop In и дали треба да променат нешто?
  Најдобар и најснабден скејтшоп каде што преовладува добра дружба и позитивна енергија. За промена може да донесат некој популарен бренд како: Primitive, Grizzly,Plan B , Bones и слично

 АЛЕК

 1. Со која нога тераш напред, која големина на даска возиш, лабави осовини или стегнати?
  Со десна или по скејтерски “goofy”, големина на даска возам 8.0 или 8.125, преферирам стегнати осовини, зошто нема лабаво.
 2. Скејт или кафана?
  Прво скејт, после кафана…или обратно
 3. Омилен “street spot”?
  #Gocelife
 4. Кој трик ти е special?
  “Switch frontside shoveit” и “backside heelflip”.
 5. Наброј тројца скејтери што те мотивираат и зошто баш тие?
  Sewa Kroetkov поради стилоти техникате, Jamie Foy затоа што и покрај тоа што е огромен прдодобро вози и Paul Rodriguez затоа што ми е омилен од дете.
 6. Најлоша скејт повреда и колку време си паузирал поради тоа?
  Истегнати тетиви,лигаменти и мускули на скочен зглоб на лева нога. Паузирав 6 месеци без возење и 2 месеци психичко размислување и се здебелив бајаги за тоа време 
 7. Која би сакал да ти биде следна скејт дестинација?
  Tour низ Европа, затоа што сум тип кој многу сака да шета.
 8. Кога би имал твој промодел на патики, која боја би ја одбрал?
  Црна, затоа што ми стои на све 
 9. Како го доживуваш скејтбордингот,како хоби или како професија?
  Just for fun!
 10. Што мислиш за Drop In и дали треба да променат нешто?
  Најдобар и најснабден скејтшоп каде што преовладува добра дружба и позитивна енергија. За промена може да донесат некој популарен бренд како: Primitive, Grizzly,Plan B , Bones и слично